Friday, November 18, 2016

Hindistan'da yapılan Dhurries & Kelims veya kilim kilim yün çoğunlukla

Dhurries ve Kelims ya kilimler halılar yapılan Hindistan çoğunlukla yün vardır.


Kelims / dhurries nelerdir:

Bunlar çoğunlukla, elle imal çoğunlukla flatwoven kilim vardır Hindistan.

zemin kaplaması eğilim de Kelims / kilim denir ya dhurries da söylüyorlar düz dokuma kilim, kazık halı değişiyor.
 
Kelims-dhurries
Kelims-dhurries
Orada daha önce tasarımlar çoğunlukla çok sıkıcı renk ve stil karmaşık edilmiştir bu tür geliştirilen çeşitli tasarımlar ve desenler vardır, ama şimdi bu çağdaş ve modern tasarımları daha yapılır alıyorsanız.

dhurries-kilim Türleri:

Bu çözgü ve atkı olarak pamuk, yün yapılır. yün çözgü ile olan yapılan jüt kilim da vardır.

dhurries veya Durries farklı tasarımlar Dönüşümü çok yaygındır, küçük örneklerinden biri ekose .. Bu kumaş kullanılan tasarım oldu, ama şimdi bu da dönüştürülmüş olan ve düz dokuma kilim bu yapılmaktadır olmasıdır.

Başka bir eğilim bu kez doğal bir görünüm halı yapımında doğal renk yün iplikler kullanılarak edilir.Bunlar halk kahverengi, bej, gümüş ve benzeri birçok tonları mevcuttur.

Tersinir dhurries / kilim ve halılar
Tersinir dhurries-kilim ve halılar
Tersinir dhurries / kilim ve halılar

"Bir şey daha tasarımlar, farklı görünüm verir kilim bu tür, bir dokuma olduğunu. Bu kilim bir tarafı siyah ve beyaz olup olmadığını, istediğiniz hangisi tarafı var hem tarafı döşeme kullanabilirsiniz anlamına da geri dönüşümlü kilim, ve, beyaz ve siyah açtığınızda. "

Bunlar çoğunlukla üretilmektedir HindistanTüm PUNJA LOOMS denilen dokuma tezgahı ile, el yapımı. Daha önce tezgahlarda düz katlarda vardı, ama şimdi eğilim dokumaları daha hızlı hangi, el dokuması gibi düz tezgahlarda aynı zamanda.

Biz dhurries, kilim, flatwove ve diğer kilim ve halı gibi el dokuması kilim her türlü imalat tüm tesisine sahip olduğunu paylaşmak için gurur duyuyoruz. Sen her zaman en bizimle kontrol edebilirsinizinfo@surekasgroup.com veya sales@custom-rugs-custom-carpets.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.